Herroepingsrecht/zichttermijn

U kunt uw contract binnen twee weken zonder opgaaf van redenen ontbinden. De herroepingstermijn bedraagt veertien dagen vanaf de dag waarop u, of een door u genoemde derde partij, de laatste goederen in uw bezit genomen heeft. Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, moet u ons door middel van een duidelijke verklaring informeren over uw besluit tot intrekking van het contract. U kunt hiervoor gebruik maken van onze supportformulier, kies bij onderwerp - "Gebruik maken van herroepingsrecht". 
 
Voor de terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel als u bij de oorspronkelijke transactie heeft gebruikt, tenzij er uitdrukkelijk met u iets anders is overeengekomen; in geen geval worden er kosten bij u in rekening gebracht voor deze terugbetaling. Nadat u de herroeping bij ons heeft gemeld, zullen wij de terugbetaling binnen uiterlijk 14 dagen uitvoeren. Wij kunnen de terugbetaling weigeren totdat wij de goederen weer terug hebben gekregen of u bewijs heeft geleverd dat u de goederen terug heeft gezonden, indien dit op een eerder tijdstip gebeurt. 
 
U dient de goederen onmiddelijk en in ieder geval binnen veertien dagen na de datum waarop u ons heeft geïnformeerd over de herroeping, naar ons terug te zenden of aan ons te overhandigen, op voorwaarde dat de labels nog aan het artikel zitten en de artikelen ongebruikt zijn. Dit houdt in dat de artikelen niet vuil, beschadigd, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn. Ook het risico van de retourzending zijn voor de verzender dus adviseren wij om het pakketbedrijf dat het pakket heeft afgeleverd te gebruiken voor de retourzending.
Wanneer u de goederen binnen veertien dagen terugstuurt voldoet u aan de herroepingstermijn. U draagt zelf de kosten voor het retourneren van de goederen.

* Alle prijzen inclusief BTW