Affiliate programma

Eenvoudig geld verdienen
Via ons affiliate netwerk bieden we iedereen die dat wil de kans om geld te verdienen met onze producten en diensten. Verwijs je iemand naar ons door, die vervolgens een product of dienst koopt? Dan keren we hiervoor een vergoeding aan je uit. Zo kun je op simpele en snelle wijze geld verdienen met je website.

Wij zijn Voordeelkraam
Voordeelkraam verkoopt zowel dagelijks als wekelijks leuke, exclusieve en handige producten met kortingen tot wel 90%! Wij zijn dagelijks op zoek naar de leukste en meest exclusieve producten die wij voor een lage prijs kunnen aanbieden, allemaal voor uw voordeel!  Dankzij een groot netwerk van leveranciers en eigen inkopers is Voordeelkraam er zeker van om elke dag met een absolute topaanbieding te komen!

Wat levert het op?
Verkoop jij één van onze producten of diensten dan verdien je daar ook direct mee. Bovendien stijgt de commissiepercentage naarmate je meer sales aanbrengt. Deze commissie kan oplopen tot 12 %.

Enkele voordelen zijn:

  • Aantrekkelijke commissies
  • Directe uitbetaling van commissies
  • Regelmatige acties en promoties voor affiliates
  • 30 dagen cookieduur
  • Deeplinken is mogelijk

Hoe werkt het?
Meld je je gratis aan voor deelname aan het affiliate programma van Voordeelkraam bij TradeTracker. Wij werken samen met TradeTracker waar je je direct kunt aanmelden als affiliate. Daar vind je compleet promotiemateriaal die je eenvoudig op je website kunt opnemen. Zo kun je banners, tekstlinks of productfeed plaatsen op je website die naar Voordeelkraam verwijst. De sales afkomstig vanuit jouw website worden geregistreerd en krijg je dus daar commissie over.

Meld je aan op onze campagne via: TradeTracker

Vragen en contact
Voor vragen over het affiliate programma, promoties of uitleg kun je contact met ons opnemen.

* Alle prijzen inclusief BTW